I Love Chur Churp

Be My Follower

LOVELY GURLZ

LOVELY GURLZ
i'm Ayu Zahra.. wanna know me?

Tips to Bloggers yg belum dapat earning dari Nuffnang

>> Isnin, 26 April 2010

Okay..as promises, hari ni I akan bgtau tips utk blogger2 out there yg dah join Nuffnang but haven't received or haven't got any earnings from Nuffnang. Ok..b4 that,4 ur information guys, I baru lg dgn Nuffnang..rase2nye baru 3mgu join Nuffnang.. earning yg dapat pun masih tak cek out lg..simpan kat Nuffnang lagi..
# Tips 1: Ads Placement

  1. Letakkan HTML code utk ads Nuffnang ikut yg dia minta kat web Nuffnang tu..ikut step by step.yg LEADERBOARD letak kat A (rujuk ilustrasi Kat web Nuffnang), yg LARGE     RECTANGLE letak kat B, dan yang SKYSCRAPER letak kat C.
  2. Kena letak ads code ni betul2 supaya Ads akan pilih U utk diletakkan Ads depa naa..
  3. Okay..dah letak Ads code,U all kenala tgu around 1-2 weeks to get the 1st advertisement. Korang xyah pikir ape2pun..cuma tgu je..crawlers Nuffnang akan tgkla blog2 korang..aktif ke x..ada entri baru ke x..mcmana pulak dengan trafik.. haa..yg ni korang bleh check statistik trafik korang kat bhgn Analysis kat web Nuffnang.
Okay,guys..make sure U all follow Tips #1 ni dulu..ok..tonight,InsyaAllah,I will put Tips#2 pulak berkenaan earnings ..k.
Thanks for viewing.Please be my follower..I hope can have 1 000 000 frenz soon.

3 comments:

nora 26 April 2010 7:18 PTG  

hi frenz..
This is the first tips..i'll post next tips tonight..no time to blogging now bcoz bz with school.. please view me again next time for new tips.

~Bloggerina~ 26 April 2010 8:48 PTG  

gud tips for new bloggers. xtau nape ur shoutmix xleh post

nora 27 April 2010 12:43 PG  

sowi..i'll check back soon

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Perasaan Sweet Mummy di kala ini....

Hari Ni Hari Ape?

See Who Is Here

ALEXA STATS

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP