I Love Chur Churp

Be My Follower

LOVELY GURLZ

LOVELY GURLZ
i'm Ayu Zahra.. wanna know me?

Thinking of work, it make me CRAZYYYY....

>> Jumaat, 30 April 2010

yo,
I'm so happy tomollow is Labour's Day.. kan best kalau hari2 labour day??/hahaaa..(kalau betul,nak makan pe?makan pasir pun xlepas).. Keje ni memang bagus sbb buat minda kita ni terbuka luas kerana kita ada buat keje..kalau xkeje..4 sure kalu x tidoq, on9 je manjang...

Jadi,kat kesempatan ni..Mummy nak ucap selamat bercuti ye esok utk sume Bloggers2 yg keje.. kalu ade saper2 yg kene keje sok..oklah,gaji triple kan?

Ok,so..jom kita pakat relax ramai2 esok..Yahooooo....

Read more...

Binbi Collection

>> Khamis, 29 April 2010

Hi guys,
Those who have sons between 2 years old till 10 years old,feel free to view this post. This crazy sale only for you. Additional information:
Size :                                       Measurement :
                                              (Shoulder / Length of Shirt / Length of Trousers)
M                                          10.5cm - 11.5cm / 14cm - 15cm / 11.5cm - 14.5cm)
L                                           11.5cm - 13.5cm / 15.5cm - 18.5cm / 15.5cm - 16.5cm)
XL                                         13.5cm - 14.5cm / 18.5cm - 19cm / 16cm - 17cm)

Price:
Code CHS001 - RHS009                                         Code RH010 - RH017
Size : S - RM15.00                                                   Size : S - RM 9       
         M - RM18.00                                                            M - RM10
          L - RM20.00                                                             L - RM12
          XL - RM22.00                                                          XL - RM13

For all buyers, the price is not including Postage Charge. All orders will be delivered using POS LAJU or SKNET (which onw u prefer). Charge for Postage will be announced later (based on how many order).
All order and enquiries, please contact me through emel : noraabdulwahab@yahoo.com
or via chat room or via Comment Room.

Code : CHS001
Colour : Pink + Beige
Size : M only
Available

Code :RHS002
Colour : Blue + Red Strip
Size : M , L
Available

Code : RHS003
Colour : Yellow + Blue Red Strip
Size : M only
Available

Code : CHS004
Colour : Red + Blue Yellow Strip
Size : M and L
Available

Code : RHS005
Colour : Red + Yellow Strip
Size : M only
Available

Code : RHS006
Colour : Red + Blue Strip
Size : L
Available

Code : RHS007
Colour :Blue + Black
Size : L
Available

Code : RLL008
Colour : Red
Size : XXL
Available

Code : RHS009
Colour : Red + Blue Strip
Size : S
Available

Code : RH010
Colour : Yellow
Size : M , L
Available
Colour : Beige (M , L)
Colour : Blue (S,M,L)
Available

Code : RH011
Colour : Green
Size : XL
Available

Code:RH012
Colour : Blue
Size : L
Available
Colour : Purple (M)
Colour : Brown (L)
Available

Code: RH013
Colour : Red + Blue Strip
Size : M, L
Available

Code : RH014
Colour : Blue
Size : M, L, XL
Available

Code: RH015

Colour : Red (M. XL)
Colour : Blue (M. L)
Available

Code : RH016
Colour : Blue
Size : M, L
Available

Code: RH017

Colour : Yellow (L, XL)
Colour : Blue ( M, L, XL)
Colour : Red (M, L, XL)
Colour : Beige (M, L)
Available

Happy Viewing and Feel Free to Order!!!

Read more...

My blog Updated..Looks Good or Worse?? Help me..

Hi guys,
Now, I'm feeling like a swarm of bees flying around my head.. I've try to change my blog templates,but seen like everything ruins badly..Help me? Did my templates looks better than be4 or worse?

Read more...

#Tips 2: Macamana nak dapat Ads n Earnings kat blog??

>> Selasa, 27 April 2010

Bertemu laei..Janji dah nak bg tips ke2 kan? ok..mlm ni kita tgk sbb2 kenape Nuffnang akan pilih kita utk letak ads kat blog kite. Antara yg berikut,adakah korang pun begitu.. Selamilah ye tips ni..

  • Tgk kite punya trafik blog mcmana.. bleh tgk kat analytics kat web Nuffnang.. berapa ramai view kite dalam sehari.. adakah antara 0-10viewers je.. 10-20viewers je.. atau more than 100 viewers per day.
  • Trafik tu pun kite kena tgk gak samada dr Bloggers2 biase je ke atau other Nuffnangers. Kalau kite bleh tarik ramai Nuffnangers lain utk view site kite..itu dikire ada trafik yg bagus..Jd,bila trafik bagus..of coz la Nuffnang akan choose kite utk letak Ads. Itu baru ads je..xdapat BUffered laei..
  • Then,kite tgk gak kat web Nuffnang,klik pada Referral..dari mana byknye nak dapat viewers. byk caranye,satu kalau korang ramai follower,ramaila yg view site. Satu lg, joinla Innit Chat ke..kenal2 skit ngan other Nuffnangers.
  • Then,kalau u all dh dpt Ads,jgn lupe..still kena Post Article yg best2 lg supaya trafik kita xturun.. trafik meningkat,Ads akan meningkat.. trafik slow,Ads pun slow2 hilang.. Jd mcm CHIPSMORE, kejap ada,kejap xde Ads tu..
  • Entri yg bagus ke x tu terpulang pd Bloggers msing2.. tp cubala yg paling top di pasaran..I pun xpandai buat entri yg bagus..cuma entri ttg my whole life je..
  • Last but not least, yg paling penting kena SABAR byk2.. InsyaAllah, one day, u'll get it. ALLAH already write what we will be.. Try hard, and patient.
Okay, guys..That's all 4 tonight..I need to continue make questions paper 4 my students. Feel free to be my follower,k.TQ.

Read more...

Tips to Bloggers yg belum dapat earning dari Nuffnang

>> Isnin, 26 April 2010

Okay..as promises, hari ni I akan bgtau tips utk blogger2 out there yg dah join Nuffnang but haven't received or haven't got any earnings from Nuffnang. Ok..b4 that,4 ur information guys, I baru lg dgn Nuffnang..rase2nye baru 3mgu join Nuffnang.. earning yg dapat pun masih tak cek out lg..simpan kat Nuffnang lagi..
# Tips 1: Ads Placement

  1. Letakkan HTML code utk ads Nuffnang ikut yg dia minta kat web Nuffnang tu..ikut step by step.yg LEADERBOARD letak kat A (rujuk ilustrasi Kat web Nuffnang), yg LARGE     RECTANGLE letak kat B, dan yang SKYSCRAPER letak kat C.
  2. Kena letak ads code ni betul2 supaya Ads akan pilih U utk diletakkan Ads depa naa..
  3. Okay..dah letak Ads code,U all kenala tgu around 1-2 weeks to get the 1st advertisement. Korang xyah pikir ape2pun..cuma tgu je..crawlers Nuffnang akan tgkla blog2 korang..aktif ke x..ada entri baru ke x..mcmana pulak dengan trafik.. haa..yg ni korang bleh check statistik trafik korang kat bhgn Analysis kat web Nuffnang.
Okay,guys..make sure U all follow Tips #1 ni dulu..ok..tonight,InsyaAllah,I will put Tips#2 pulak berkenaan earnings ..k.
Thanks for viewing.Please be my follower..I hope can have 1 000 000 frenz soon.

Read more...

alreagy got paid by Nuffnang..my first time

>> Ahad, 25 April 2010

today ...my lucky day.. at last..I got paid from Nuffnang.. Although the amount is small for now..I know..it will be increasing more after this. Yes!! Okay..to all new Nuffnangers out there,right now..I already understand Nuffnang rules and regulation..how to get paid..and so on.. To those really need help using Nuffnang system...feel free to contact me through my blog at http://www.noraabdulwahab.blogspot.com/ or just email me ur questions at noraabdulwahab@yahoo.com
for sure,I'll help u guys..
Tq.

Read more...

tips to my students

>> Sabtu, 24 April 2010

hi guys...
okay..this week we have Science & Technology Week, right?okay..byk aktiviti tlh cikgu rancangkan sepjg mgu ni.. dr demonstrasi bedah katak n tikus sampaila kuiz2 mcm2.. alahai..nak bg korang hadiah je sbenarnye..
ok..for my own contest.. I LOVE MATHS, I LOVE I.T. ...senang je..korang kena buat slide show 10slide je.. isikan dengan nama kumpulan korang...tajuk pilihan (Maths je.. ambik subtopik kecil je).. and then slide selebihnye... tulisla satu dua contoh soalan..tunjukkan kat cikgu jalan kira cam lam exam..
kalau ada animasi2 yg best..lg banyak markah korang..
so..emel cikgu kalau ada problema.. noraabdulwahab@yahoo.com
anyway..I wish U luck..
TQ

Read more...

lain yg kucari..lain yg kudapat

>> Jumaat, 23 April 2010

hai..
dah seminggu x ipdate blog.. viewers pun boring.. soorri...cikgu manyak keje skalang..anyway..2 hari lepas ( & semalampun)...I ada p mengail udang dengan hubby... alahai..kami ni niat nak dpat udang galah macam biasa.. tp hari xde rezekila owg kat.. yg naik semuanye ikan.. tp okla ..dalam masa 2 jam je kami dapt 13 ekor ikan duri n sekor ikan ubi.. ha.. kalau viewers rase nak tau camne rupenye ikan2 tu.. ni dia...

ada 13 ekor kat sini.. 12 ikan duri.. 1 yg vertical tu ikan ubi

lihatla aksi2 ikan ni.. dah nak mati..senyum dulu.. dpt 0n9 kan...
yg ni sedey skit..pesal pun..xtau..
haa..ikan2 duri di atas sedang gelakkan ikan ubi.. single..
close up ikan ubi..
sizenye lebih kurang 400gm je..
ni ikan duri ke 13.. xleh join yg len2 atas mika.. sbb kalut nak sengat owg ngan durinye...
ok..skang kite p section sterusnye.. dah nak jd lauk ni..
mai memasak lak..
ni dah siang2kn ikan2 tu.. kita kukus dulu.. letak garam..asam gelugur n gula skit..

ha..ready to kukus about 15 minutes ..api kecik je yer..

at last...readt to eat..
sowi aa...actually ni dah abis makan bru ambik gmbaq..tu yg tgal sekor je..
 anyway..to those interested to cook masak lemak ikan resepi kelantan..u can give me ur email..and I'll sent 2 u the recipe..k..
SELAMAT MENJAMU MATA & SELAMAT MENCUBA

Read more...

at last I got some ads from Nuffnang

>> Selasa, 20 April 2010

hi..
actually I got nothing to post this time..but I wanna use this post sharing to all viewers..I already got Ads from Nuffnang. Wah... so proud to be part of Nuffnang.. Now, I'm wondering,how I can get money from that? Maybe, someone who knows this can help me to figure out it.
Then, I wanna share too that I've added ONE more blogs to advertise 'bout my hubby business. Welcome to Kejora Perak Enterprise. All viewers can follow the blog by clicking on http://www.kejoraperak.blogspot.com/

Okay, till then.

Read more...

sape nak buat extra income..senang n free je kalau register..

>> Isnin, 19 April 2010

selamat bertemu lagi..
hari ni I ada jumpa 1 site yg best.. senang giler nak wat extra income..then free je register.. income for sure dapat dgn hanya iklankan site tu je.. jd..disini I harap I dapat sharela dengan semua.. mana tau ada yg tgh kesempitan wang.. ape salahnye joinla web ni..

i dah try..n .. so far.. okla..sbb masih baru.. tgk org2 lama yg dah iklankan adv ni dah dpt byk.. payment dpt by click from other viewers..click free..join free.. and kalau ada saper2 nak join..ikutlah link kat atas tu.. atau klik pd adv yg ada kat blog I ni ye..

have a nice day..

Read more...

mee kari ala cikgu fizan

>> Ahad, 18 April 2010

ha... hari ni nak masak mee kari petang nih.. dah lama x buat ni.. tp dah semlm ikut abg p mengail udang galah..dapat 13 ekor.. (yg besaq 4 ekor je..yg len2 tu..anak udang pun ada..cucu udang pun ada).. jd..kalau ada sesape nak try buat mee kari ala cikgu fizan ni... haa..kat bwh ni sy dh tuliskan bhn2 dan cara nak buat...

Bahan2:

A. Isi ayam (dihancur2kn), kerang dan udang kecil(direbus),
B. Rempah daging Baba's (2), rempah ikan Baba's(1), buah keras (ditumbuk)
C. Santan RM2
D. Bawang merah, bwg putih, halia

Cara2:
  1. Tumis D dlm 5 mnt. Masukkn B yang telah digaul sebati dgn air panas. Kacau2 smpai sebati.
  2. Masuk A dan C. Kacau laei...
  3. Tambah air dlm 3 cawan. Masuk grm, gula dan perisa yg anda suka, masukkn jg daun pudina..
  4. Hidangkn dgn fish ball, salad, kcg pnjg, tokua,lada dan limau kasturi.
Gerenti sedap... sorila xleh nak add pic sebab makan dh abis baru ingt nak upload...

Selamat mencuba.








Read more...

nak jual kipas KDK ni..

>> Khamis, 15 April 2010


hallo2...'


semlm bncg2 ngan abg.. nak jual la kipas yg kami beli hri tu.. kipas KDK 3 bilah yg warna chrome.. bukan pa.. kami ingt nak psg aircond,tp kipas dh beli 5 biji...nak letak mana weh...
kalu ada sesape nak beli...contact aku ye.... kami beli kipas tu RM128 per set..tapi dah nak jual ni..kami kire tolak murah2 la.. RM 110 je per set.. ni salah satu darinye... tgkla ye...













Read more...

alahai... keje makin menimbun...


semlm aku kena tido lewat lgi... buat kertas kerja utk week science n technology... alahai...kul 12 bru abis.. jasmeen pun semlm meragam.. nak aku je... jd..taip2 work paper jap..dodoikan dia jap..


hari ni..jumpa bos...nasib baik lepas bincang baik2 ngan dia.. dia kata ok.. tahniah berjaya buat kertas kerja yg bagus...boleh on la...


ahad ni..plan nak meeting dgn AJK ..hrp2 masih 'ong' la hari tu...


anyway..kpd para pelajarku..joinla semua aktiviti yg akan berlangsung nanti... ada hadiah...sijil pun dapat...






Read more...

NORA ON9 BIZ n PERSONAL: No String Attached

>> Selasa, 13 April 2010

NORA ON9 BIZ n PERSONAL: No String Attached



Read more...

No String Attached

Haha... topic of the week.. actually,did u know what is no string means? Is it no linked to other things or what?


Okay, here I'll help u guys knowing about no string. Maybe, there is some one knows about ONE old movies..title NO STRING ATTACHED in 1999... YES, but now I'm writing about No string in PI W1max.


We can be free while using P1W1Max WIGGY like P1 for either using package (max RM129) or prepaid (RM20 or RM50 top-up) Fast internet connection (10Mbps) and enjoy the freedom, "This I Promise You" from P1"No Strings Attached" means no contract for using P1W1Max WIGGY


. For more explanation, it's better we go through any P1WiMax office and ask 4 more. So..easy...


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.













Read more...

it's ayu birthday

>> Isnin, 12 April 2010

ni memang best.. buat besday party kat anak daraku ni... ayu is 2.. haa.. umoq bru 2 thun tp ...ya Rabbi..mcm budak besau perangainye... xcaye..cubela nanye sesape yg memg dh penah jumpe nye..
anyway..ni antara gambaq2 masa besday party hari tu..





Read more...

pertengahan minggu yang agak baik

minggu ni..bagi result kat para pelajar.. their result..ok..many of them got A's, but it's too early to judge their kebolehan..hahaa..

tapi ramai2 pelajar2 ku ini..ada yg jenis kurang makan saman skit.. dah resultnye atas2 pagar je..n pagar tu pub memg jenis dah nak runtuh(Means memang KO la).. aku nak buat class free kat dia..die tolak..Alahai..pleasela...*****,cikgu nak awak pandai cam owg lain gak.. please give me chance to help u..

Read more...

Cari Blog Ini

Perasaan Sweet Mummy di kala ini....

Hari Ni Hari Ape?

See Who Is Here

ALEXA STATS

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP