I Love Chur Churp

Be My Follower

LOVELY GURLZ

LOVELY GURLZ
i'm Ayu Zahra.. wanna know me?

Sweet Mummy akan berehat dari blogging selama 5 hari

>> Selasa, 8 Jun 2010

Gembira ada..sedih ada.. yela...mummy esok dah nak kene pi BTN ... BTN ni shortform utk kursus Biri TataNegara... alahai..5 hari kat Naka, Alor Staq.. dahla xtau jalan nak pi sana dari Kulim ni...

jadi,disini mummy umumkan bhw blog sweet mummy akan berehat sebentar selama 5 hari mulai 10 Jun - 14 Jun 2010. Diharap fan mummy boleh bersabaq utk tgk entri mummy.. dah balik dari sane nanti,mummy akan story telling kan semua yg mummy buat kat sana ye... details lagi...

apa2 pun, doakan keselamatan mummy di sana...

Selamat tinggal blogs..

P/S: To hubby, jaga anak2 elok2 tau... jasmeen batuk, jgn lupa bg ubat ikut time.. N lg 1 hubby jgn lupe p kenduri kawin member2 mummy..wakili mummy di sana ye... bye sweetheart...

C U all after 14 June 2010 ....

Read more...

Happy Holiday .. Nak dapat duit lebih dengan ber online x??

>> Ahad, 6 Jun 2010

Selamat bercuti lagi kepada semua..alahai..hari ni I just nak share dengan u all ttg sikap kita para bloggers ni..
Haaa.. korang sedang online kan skang masa tgh baca entry ni kan?? dapat duit tak sambil2 dok online tu?? takde...alahai, ruginye..





kat sini saya nak share satu daripada cara2 mcmana nak dapat duit sambil beronline.. bukan kene bayar oppun.. free je... ok..apa2 pun meh I ceritakan dulu sikit2 ttg caranye.. ada satu site di mana kalau kite register(free je).. then, kita start surfing internet selepas login.. korang pun mulailah mengumpul duit.. maknanye dia kire berape lama kita beronline.. lagi lama main internet mcm korang buat sekarang ni.. makin bykla earning korang... ha... teringin x nak cuba?? u all bolehla register kat site tu melalui link di bawah ni ye...


ok..cubalah... I sekarang pun tgh kumpul earnings ni.. boleh tahanla sbb I online tiap2 hari..
apa2 pun I ucapkan selamat mencuba...

Read more...

Cuti ... Cuti .... Cuti .... (sape lagi kalau bukan warga2 sekolah)

>> Rabu, 2 Jun 2010

Yeay Yeay... esok dah start cuti.. woo hoo...holiday...
Yes, mulai esok...semua warga 2 sekolah akan mula bercuti panjang.. yaahoo..
mummy pun same gak sbb mummy cikgu...eheee.. so..nak plan pi mana cuti ni ye??
korang ada suggestion x? mummy memulanye ingat nak bawak family p KL ... (hee..hee..org lain nak kluaq dr Kl).

cuti mummy dah tersekat dek kerana mummy kene p BTN la cuti... satu kursus yg mana mummy memang x minat weh... kene pulak kat BTN Naka , Kuala Nerang nuh... boringnye kat situ.. alahai ...5 hari kat sana..mcmanala??? blehke mummy survive??

ok..tujuan entri ni sbnaqnye mummy nak taula suggestion korang mane tempat best yg bleh pi selain KL? hubby mummy suke mancing..so dia kata better if that place have fishing convenience.. alahai abang...

ok..till then..bye..

HAPPY HOLIDAYS 2 ALL MY STDNT & ALL TEACHERS IN M'SIA...

Read more...

Cari Blog Ini

Perasaan Sweet Mummy di kala ini....

Hari Ni Hari Ape?

See Who Is Here

ALEXA STATS

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP