I Love Chur Churp

Be My Follower

LOVELY GURLZ

LOVELY GURLZ
i'm Ayu Zahra.. wanna know me?

Sweet Mummy akan berehat dari blogging selama 5 hari

>> Selasa, 8 Jun 2010

Gembira ada..sedih ada.. yela...mummy esok dah nak kene pi BTN ... BTN ni shortform utk kursus Biri TataNegara... alahai..5 hari kat Naka, Alor Staq.. dahla xtau jalan nak pi sana dari Kulim ni...

jadi,disini mummy umumkan bhw blog sweet mummy akan berehat sebentar selama 5 hari mulai 10 Jun - 14 Jun 2010. Diharap fan mummy boleh bersabaq utk tgk entri mummy.. dah balik dari sane nanti,mummy akan story telling kan semua yg mummy buat kat sana ye... details lagi...

apa2 pun, doakan keselamatan mummy di sana...

Selamat tinggal blogs..

P/S: To hubby, jaga anak2 elok2 tau... jasmeen batuk, jgn lupa bg ubat ikut time.. N lg 1 hubby jgn lupe p kenduri kawin member2 mummy..wakili mummy di sana ye... bye sweetheart...

C U all after 14 June 2010 ....

1 comments:

v!vi@n 8 Jun 2010 10:46 PTG  

all the best and take care^^

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Perasaan Sweet Mummy di kala ini....

Hari Ni Hari Ape?

See Who Is Here

ALEXA STATS

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP