I Love Chur Churp

Be My Follower

LOVELY GURLZ

LOVELY GURLZ
i'm Ayu Zahra.. wanna know me?

Happy Holiday .. Nak dapat duit lebih dengan ber online x??

>> Ahad, 6 Jun 2010

Selamat bercuti lagi kepada semua..alahai..hari ni I just nak share dengan u all ttg sikap kita para bloggers ni..
Haaa.. korang sedang online kan skang masa tgh baca entry ni kan?? dapat duit tak sambil2 dok online tu?? takde...alahai, ruginye..





kat sini saya nak share satu daripada cara2 mcmana nak dapat duit sambil beronline.. bukan kene bayar oppun.. free je... ok..apa2 pun meh I ceritakan dulu sikit2 ttg caranye.. ada satu site di mana kalau kite register(free je).. then, kita start surfing internet selepas login.. korang pun mulailah mengumpul duit.. maknanye dia kire berape lama kita beronline.. lagi lama main internet mcm korang buat sekarang ni.. makin bykla earning korang... ha... teringin x nak cuba?? u all bolehla register kat site tu melalui link di bawah ni ye...


ok..cubalah... I sekarang pun tgh kumpul earnings ni.. boleh tahanla sbb I online tiap2 hari..
apa2 pun I ucapkan selamat mencuba...

0 comments:

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Perasaan Sweet Mummy di kala ini....

Hari Ni Hari Ape?

See Who Is Here

ALEXA STATS

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP